Forside * Nyheder

Bing får AI-opgradering: Venteliste er nu åben

-

Microsoft er på vej med en AI-opgradering af søgemaskinen Bing, og der er åbnet en venteliste for at prøve det

Microsoft investerer i disse år i AI – kunstig intelligens – som skal gøre hverdagen lettere for brugerne og udvide muligheden for det man kan hente hjælp til, og de har investeret massivt i ChatGPT – den for tiden så hotte chatrobot.

Annonce:

Nu kommer AI-robotten så til søgemaskinen Bing, og der er mulighed for at skrive sig på en venteliste for at prøve det.

Det kommer til at virke sådan, at man også kan stille spørgsmål i søgefeltet, og så kommer der et svar fra AI-robotten sammen med de almindelige søgeresultater.

Så det er et suplement til den klassiske søgning, men hvor den klassiske søgning kun kan finde svar som nogen allerede har beskrevet på en hjemmeside, så kan AI-robotten lave sine egne svar, baseret på en basisviden som den er blevet født med.

Og det er ikke så lidt at ChatGPT er blevet født med af viden. Der har allerede været eksempler fremme om at nogen har brugt den til at bestå eksamener, som den amerikanske embedslæge-eksamen.

Man kan skrive med ChatGPT på dansk også, og så svarer den tilbage på dansk. Så det forventer vi også at man vil kunne med Bing AI. Lige her er eksemplet dog på engelsk.

I eksemplet spørges “I need to throw a dinner party for 6 people who are vegetarian. Can you suggest a 3-course menu with a chocolate dessert?” og så kommer Bings AI-robot med et forslag til en menu.

På desktop:

På mobil:

Der er et kapløb i gang mellem Microsoft og Google, hvor sidstnævnte annoncerede i mandags at de også kommer med AI i Google. Googles AI-robot hedder Bard, og er baseret på Googles egen AI-motor LaMDA.

ChatGPT har p.t. kun viden frem til 2021. Her er Bings AI up-to-date, med viden frem til i dag.

Via Bing kan man tilmelde sig en venteliste, for adgang til at søge med AI

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.