Forside Produkter Mobil

Flexii-kunder får nu 5G med i prisen

-

I dag kan Flexiis kunder nyde synet af et 5G-logo i toppen af deres mobilskærm sammen med morgenkaffen. I nat blev samtlige af Flexiis kunder nemlig flyttet fra 4G-netværket til 5G-netværket.

Kunder hos 3-selskabet Flexii, der tilbyder billigere mobilabonnementer på 3’s netværk, vil i dag opleve en stor ændring. Efter en nylig brugeranalyse blandt kunderne stod det klart, at den ændring i produktet, som flest kunder efterspurgte, var at komme på det nye 5G-netværk.

Annonce:

Fra tre til to abonnementer

Udover at Flexii-kunderne nu kan se frem til 5G, går Flexii i dag fra at have tre til to typer abonnementer. Det sker for at gøre det endnu mere enkelt at vælge et abonnement hos Flexii, forklarer Suzaan Sauermann i en pressemeddelelse til recordere.dk:

”Vi har hele tiden et ønske om at gøre det så enkelt som muligt at vælge et abonnement hos os, og derfor går vi over til at have to gode muligheder med masser af data på 5G-nettet og tale til en super skarp pris, der vil passe til de fleste nye kunder.”

De to abonnementer indeholder:

  • Opkobling på 5G-netværket samt fri tale og 80GB data, hvoraf 20GB kan bruges i EU. Abonnementet gives til 80 kr./md. de første 6 måneder, herefter til 100 kr./md.
  • Opkobling på 5G-netværket samt fri tale og fri data, hvoraf 20GB kan bruges i EU. Abonnementet gives til 150 kr./md. de første 6 måneder, herefter til 170kr./md.

De kunder, der er blevet abonnenter hos Flexii i introduktionsperioden, beholder dog deres abonnement.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.