Forside * Featured

Homey Bridge til salg i Danmark nu

-

Fra i dag kan du købe Homey Bridge, og gøre dit hjem smartere til en billig pris.

Homey er klar med deres cloud baserede smarthome hub som hedder Homey Bridge. Det er en mindre model end deres Homey Pro, og den er en god mulighed for at komme igang med Homey smart-home til 549,- DKK.

Annonce:

Oven i prisen skal du dog efter 3 måneder lægge 25 DKK i abonnement om måneden (300 årligt) for at have adgang til alle funktionerne.

Den gratis version af Homey giver mulighed for op til fem tilsluttede enheder (Homey Bridge selv tæller ikke med i dette antal). Hvis du vil tilslutte flere end fem enheder og også få adgang til Homey Insights, kan du købe Homey Premium for 25 DKK. Hele husstanden kan være delaf et enkelt abonnement.

 

Hvad er Homey ?

Homey er et smart-home økosystem, hvor andre systemer som f.eks. Philips Hue, Aquara, Danfoss osv. smelter ind. Det vil sige at du i et flow kan udføre handlinger udfra hændelser. Det kan være sensorer eller kontakter der starter et flow, men det kan også være solopgang, nedgang, regn osv.

Homey Bridge er en “lillebror” til Homey Pro

“Med Homey Bridge ønsker vi at gøre et samlet og bedre smart hjem tilgængeligt for alle”, siger Stefan Witkamp, kommerciel direktør hos Athom.

“Vores første produkt, Homey Pro, er elsket af et stort antal brugere. At bruge 399 euro på en smart home hub fungerer for disse mennesker, men ikke for alle. Med Homey Bridge bringer vi en masse af Homey Pro’s filosofi og funktionalitet til et meget mere overkommeligt prisniveau.”

Ligesom Homey Pro er Homey Bridge udstyret med et betydeligt antal trådløse teknologier der anvendes i intelligente hjem. Homey Bridge er udstyret med Wi-Fi, Bluetooth LE, Zigbee, Z-Wave Plus, 433 MHz RF (bruges bl.a. af Nexa, Telldus og Somfy RTS) og endda infrarødt til at styre enheder som f.eks. tv-apparater. Homey Bridge bruger også den samme iOS-, Android- og web-app, herunder populære funktioner som Homey Flow og Homey Energy, og den indeholder mange af de samme integrationer som Homey Pro, herunder Siri-genveje, Alexa og Google Assistant.

 

Pris og levering

Homey Bridge kan købes i bl.a. Elgiganten, Power og hos Proshop og vejledende udsalgspris er 549,- DKK. Hvis du vokser ud af Homey Bridge og ønsker at købe den nye Homey Pro kan Bridge bruges som extender til både Zigbee, Z-wave og bluetooth i det nye setup.

Recordere.dk er på vej med en test af Homey Bridge som vi forventer kommer i starten af Marts.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.