Forside Produkter Mobil

Microsoft Authenticator er ikke længere tilgængelig på Apple Watch

-

Microsoft Authenticator er ikke længere tilgængelig på Apple Watch efter en opdatering af appen, der blev frigivet i App Store i dag.

“Denne opdatering fjerner Microsoft Authenticator fra Apple Watch”, står der i udgivelsesbemærkningerne til opdateringen. Microsoft bemærker, at du i Apple Watch’s indstillinger for meddelelser stadig kan vælge at spejle iPhone-advarsler fra appen til dit Apple Watch.

Microsoft Authenticator til iOS, der primært bruges til at logge ind på Microsoft-konti med totrinsbekræftelse aktiveret, fik i 2018 en Apple Watch companion-app til Apple Watch. Microsoft har tidligere meddelt, at Apple Watch-appen ville blive afviklet i begyndelsen af 2023. Der er ingen forklaring på hvorfor Microsoft dropper support for Apple Watch.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.