Forside * Featured

Nu er Netflix begyndt at slå ned på konto-deling

-
Foto: Shutterstock.com

Netflix-brugerne i de første fire lande mærker nu den skærpede opfølgning på vilkår

Netflix havde advaret på forhånd, og nu begynder det. De indleder nu forsøget med at komme konto-deling til livs. Det fortæller streamingtjenesten i en udmelding.

Tjenesten fortæller at der i dag er 100 millioner som deler konti mellem flere husstande. Målet er at dem som deler med andre – udenfor husstanden – i fremtiden skal betale mere for abonnementet, eller stoppe med deling mellem husstande.

Annonce:

Efter at have afprøvet modtræk mod konto-deling i Chile, Costa Rica og Peru, der er Netflix nu klar til at rulle tiltag mod konto-deling ud verden over.

I det “nye” Netflix skal man angive sin primære placering, for at tjenesten ved hvor abonnementet “bor”. Herefter kan alle i den husstand frit bruge Netflix, som det kendes før ændringerne.

Er der brug for en ekstra adgang udenfor hjemmet, for en som ikke er en del af husstanden, så kan det tilkøbes. Prisen vil være op til 6 euro, ca. 45 kr., oveni det eksisterende abonnement.

Det vil også fortsat være muligt at rejse med sit abonnement, på ture, i sommerhus o.lign.

De 4 lande som nu rammes af de nye skærpede betingelser for brug af deling på Netflix er: Spanien, Portugal, New Zealand og Canada.

Ekstra pris for deling med én anden husstand er Euro 5,99 i Spanien, Euro 3,99 i Portugal, CAD $7,99 i Canada og NZD $7,99 i New Zealand.

Netflix har ikke oplyst hvornår de nye tiltag rammer de enkelte lande, kun at der er planen at rulle det ud her i første kvartal.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.