Forside Produkter Mobil

OnePlus klar med deres første tablet

-

OnePlus er klar med et nyt produktsegment. Det er Tablets der nu har fået OnePlus interesse. Den første tablet hedder OnePlus Pad.

“Vi tror på, at Internet of Things er fremtiden, og at brugerne vil kræve hurtige, gnidningsfrie og strømlinede oplevelser i forskellige situationer. Ved at træde ind på markedet for tablets håber vi, at den unikke OnePlus-oplevelse vil give mere vitalitet og tilbyde brugerne de bedste valgmuligheder,” siger Kinder Liu, præsident og COO for OnePlus.

Annonce:

 

Ikonisk OnePlus-design

OnePlus Pad har det samme ikoniske og elegante design, som OnePlus er kendt for, og som skiller sig ud fra mængden. Pad’en er fremstillet af aluminiumslegering, som er graveret med OnePlus’ egen Star Orbit-graveringsteknologi, og kommer i farven Halo Green.

Det centrerede kamera gør det nemt for brugeren at undgå at tage forcerede billeder. På forsiden er der, for første gang for en tablet, anvendt 2,5D buet glas, og OnePlus Pad har en screen-to-body ratio på 88 pct. takket være en ekstra slank ramme på 6,54 mm. Med designet ligger OnePlus Pad godt i hånden og er let at holde i længere tid.

 

Spændende hardware med Dimensity 9000 Chipset

Med optimerede hardware- og softwarefunktioner er OnePlus Pad oplagt til multitasking. OnePlus Pad er drevet af det nyeste Dimensity 9000-chipsæt, den første mobilchip med en Cortex-X2-kerne med en hastighed på op til 3,05 GHz. Dimensity 9000 er en high-end SoC fremstillet ved hjælp af TSMC N4 (4nm-klasse)-produktionsprocessen, baseret på Arms nyeste V9-arkitektur, som giver en ydelsesfordel på 35 pct. og 37 pct. større strømeffektivitet end Dimensity 9100.

OnePlus Pad leveres også med op til 12 GB RAM og RAM-Vita, der giver brugerne mulighed for at holde 24 separate apps åbne samtidig, hvilket gør det nemt at skifte mellem forskellige applikationer.

OnePlus Pad understøtter brugernes daglige brug uden bekymringer. Med et batteri på 9510 mAh sikrer OnePlus Pad over 14,5 timers videovisning og en måneds standby-levetid. OnePlus Pad understøtter også 67W SUPERVOOC-opladning, som giver en fuld opladning på 80 minutter, hvilket eliminerer bekymringer om at miste strøm under lange møder eller længerevarende spilessessioner. OnePlus Pad er desuden udstyret med AI-beskyttelse til højt strømforbrug, som reducerer strømforbruget, når der bruges meget strømkrævende apps.

OnePlus Pad understøtter desuden forbindelse til OnePlus-smartphones. Celledelt datadeling gør det muligt for OnePlus Pad at surfe på internettet ved automatisk at oprette forbindelse til Wi-Fi via smartphonen i stedet for at skulle bruge et separat SIM-kort til OnePlus Pad.

OnePlus Pad understøtter Dolby Atmos og bruger OnePlus’ egen ‘omni bearing sound field’-teknologi.

 

Priser og tilgængelighed

Flere oplysninger om OnePlus Pad, herunder tilgængelighed og priser, vil være tilgængelige i løbet af 1. kvartal.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.