Forside * Featured

Warner Bros. vil beholde Discovery+ efter fusion af tjenester

-

HBO Max og Discovery+ skulle blive til én streamingtjeneste, men Warner Bros. tør ikke lukke Discovery+

Artiklen er opdateret 9/2. Navnet Max er skrevet ud, da det kan forveksles med HBO Max, og Warner Bros. ikke har meldt noget ud om navn på den ny kommende tjeneste endnu.

Annonce:

Warner Bros. Discovery trækker sig tilbage fra sin oprindelige plan om at lukke Discovery Plus. Det skriver avisen The Wall Street Journal.

De planlægger stadig at lukke HBO Max og lave en ny samlet streamingtjeneste. En tjeneste som som vil få indhold fra HBO Max og Discovery+

Den ny tjeneste er tidligere rygtet under navnet Max, men der er ikke meldt noget ud om navn endnu. Men med lanceringen af den ny tjeneste var det planen at lukke både HBO Max og Discovery+, men nu har koncernen fået kolde fødder og ændrer strategi.

Ifølge avisens kilder, så er Warner Bros. Discovery bange for at miste abonnenter. At flere af dem som i dag abonnerer på Discovery+ ikke vil kunne lokkes over på en større – og formentlig dyrere – tjeneste.

Så nu er planen at beholde Discovery+ som et billigere alternativ, side om side med ny tjeneste. I hvertfald i USA. Om det også bliver sådan i Europa må vi afvente at se.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.