Forside Produkter Mobil

3 og Telenor drøfter fusion i Danmark

-

Telenor og 3 kan blive til ét teleselskab og internetudbyder i Danmark

3-ejer CK Hutchison og Telenor er angiveligt i forhandlinger om at samle deres respektive danske og svenske virksomheder i bestræbelserne på at konsolidere markedet.

Annonce:

Dette sker samtidig med, at fusionen mellem Vodafone og Tree i Storbritannien fortsætter som planlagt. CK Hutchison, der ejer Three’s aktiviteter i Storbritannien, Irland og Europa, har bekræftet, at selskabet er i aktive drøftelser om potentielle fusioner i Danmark og Sverige.

Ifølge to kilder Financial Times har talt med, så er det Telenor som 3-ejeren drøfter en mulig fusion med. Ingen af ​​parterne har kommenteret rygterne.

CK Hutchison har tidligere bekræftet, at de undersøger mulighederne for konsolidering på markedet og tager initiativer for at øge rentabiliteten. Telenor er den næststørste udbyder af mobilt og fast bredbånd i Danmark og ligger på tredjepladsen med hensyn til markedsandel i Sverige.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.