Forside Produkter AI

Apple tester stor Siri-opgradering med ChatGPT-lignende sprog

-
Foto: Shutterstock.com

Apple er i øjeblikket ved at teste en stor opgradering til deres digitale assistent, Siri.

En stor opdatering af Siri er på vej. Den vil bruge naturlig sproggenerering, der minder om den, der anvendes i ChatGPT. Naturlig sproggenerering vil gøre det muligt for Siri at besvare spørgsmål og anmodninger mere effektivt og lyde mere menneskeligt. Det skriver 9to5mac

Den nuværende testversion af den opgraderede Siri er angiveligt kun tilgængelig på Apple TV takket være den seneste betaversion af tvOS 16.4, men der er rapporter om, at lignende kode findes på tværs af iPhone-, iPad-, Mac- og HomePod-softwarebetas.

Annonce:

Selvom der endnu ikke er nogen officielle udmeldinger om, hvornår den nye Siri vil blive rullet ud til offentligheden, og om den vil kræve specifikke enheder, er det en spændende udvikling, der vil gøre Siri mere brugbar for brugerne.

Det er vigtigt at bemærke, at selvom den nye Siri-opgradering vil anvende naturlig sproggenerering lignende ChatGPT, så betyder det ikke, at Siri vil nå ChatGPT-niveauets kapacitet. ChatGPT er trænet på data fra hele internettet og kan trække på en større informationskilde end den nuværende Siri.

Ikke desto mindre er det en opgradering, der vil forbedre Siri’s måde at interagere med mennesker på og gøre assistenten mere brugervenlig. Det er også muligt, at Apple vil integrere den opdaterede teknologi i det eksisterende Siri-system, i stedet for at erstatte det med ChatGPT-niveau af kapacitet.

I sidste ende vil det være interessant at se, hvordan Apple vil implementere den nye Siri-opgradering, og hvordan den vil påvirke brugeroplevelsen for Apple-brugere.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.