Forside * Nyheder

Apple WWDC er tilbage 5. juni

-

Apples udviklerkonference WWDC vender tilbage 5. juni 2023

Apple meddelte i dag, at de vil afholde deres årlige Worldwide Developers Conference (WWDC) i et online format fra den 5. til 9. juni 2023.

Annonce:

Konferencen er gratis for alle udviklere og her vises de nyeste fremskridt inden for iOS, iPadOS, macOS, watchOS og tvOS.

“WWDC er en af vores foretrukne tidspunkter på året hos Apple, fordi det er en mulighed for at komme i kontakt med de talentfulde udviklere fra hele verden, som gør dette fællesskab så ekstraordinært”, fortæller Susan Prescott, Apples vicepræsident for Worldwide Developer Relations, i en udmelding, og fortsætter:

“WWDC23 bliver vores hidtil største og mest spændende, og vi glæder os til at se mange af jer online og personligt til denne helt specielle begivenhed”

Hvis Apple fortsætter traditionerne så åbnes WWDC med en keynote som viser nyhederne indenfor iOS, iPadOS, macOS, watchOS og tvOS. Det plejer at være kl. 19 dansk tid.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.