Forside * Nyheder

Bug i Apple Music forbytter playlister mellem brugere

-
Foto: Shutterstock.com

Apple Music-fejl på iOS blander angiveligt folks spillelister sammen

Nogle brugere oplevede tilfældige spillelister dukke op i deres biblioteker, mens andre mistede adgangen helt. Det skriver Engadget.

Apple Music-brugere på iOS fremhæver en ret alvorlig fejl, der får andre folks spillelister og sange til at dukke op i deres biblioteker, ifølge flere Reddit-brugere. Oven i det har nogle brugere klaget over, at deres egne spillelister er forsvundet helt eller blevet erstattet af andre, rapporterer 9to5Mac.

Annonce:

Problemet synes at være begrænset til iOS Apple Music-appen og kan skyldes et iCloud-problem, der synkroniserer forkerte data mellem brugere. Nogle skrev, at deaktivering af iCloud-synkronisering og derefter genaktivering af det har løst problemet. Denne on/off-knap findes under Indstillinger > Egne bruger-indstillinger (øverst) > iCloud > Vis alle > Musik.

Apple har endnu ikke kommenteret det seneste problem, men Engadget har henvendt sig til dem for at få mere information.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.