Forside * Featured

CBB MIX med streaming er nu åbent for alle

-

I CBB MIX kan man blande mobilabonnenter med streaming underholdning, og nu er der åbent for alle

CBB MIX er et koncept, hvor mobilabonnementet bliver kombineret med muligheden for at tilføje indhold fra streamingtjenesterne HBO Max, TIDAL, TV 2 PLAY og Viaplay.

Annonce:

Det blev lanceret tilbage i januar for de dengang eksisterende kunder hos CBB Mobil, men nu er der åbnet op så også nye kunder kan bestille et CBB MIX mobilabonnement med tilknyttet streaming.

 

Mix efter behov

Valget af navnet til CBB MIX er ikke tilfældigt. I modsætning til andre produkter på markedet, kan kunderne selv sammensætte den underholdning, som de ønsker at abonnere på fra måned til måned med så få begrænsninger som muligt.

Det betyder, at kunderne løbende kan skifte mellem tjenesterne, tilkøbe nye eller fravælge eksisterende, så længe de har valgt mindst to.

På længere sigt er der også planer om at videreudvikle konceptet og tilføje flere tjenester.

 

Priser

For at tilkøbe streaming skal man have et mobilabonnement til minimum 99 kr./md.

Tilkøb af to streamingtjenester: 150 kr./md
Tilkøb af tre streamingtjenester: 200 kr./md.
Tilkøb af fire streamingtjenester: 250 kr./md. (200 kr./md. t.o.m. 31/8/2023 ved køb senest 31/5/2023).

Tilkøb af nye tjenester træder i kraft med det samme, mens afmelding af en eksisterende tjeneste stopper ved næste månedsskifte.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.