Forside * Nyheder

LØST: Kæmpe nedbrud hos KMD sender e-Boks i hegnet

-

Et kæmpe nedbrud hos IT leverandøren KMD har sendt bl.a. e-Boks i hegnet i mere end 12 timer nu, og der er stadig ikke et tidspunkt hvor man forventer at være i luften igen.

Siden i går aftes har flere statslige sider været nede, og det samme gælder e-Boks hvor mange nok havde håbet på at se hvor meget de skulle have udbetalt i løn på deres elektroniske lønseddel.

Det var omkring kl. 19.00 torsdag aften at e-Boks begyndte at opleve problemer, og siden da har man ikke kunne bruge hverken web eller app.

Annonce:

På deres hjemmeside skriver e-Boks:

Vores underleverandør oplever i øjeblikket tekniske problemer, som kan medføre, at du ikke kan logge på. Du kan i mellemtiden få vist din post fra det offentlige på Borger.dk og Virk.dk. Vores underleverandør arbejder på at få løst fejlen. Vi beklager ulejligheden.

 

ill. e-boks.dk

Intet nyt fra KMD

KMD har ingen information på deres egne medier, da deres hjemmeside heller ikke svarer i skrivende stund. Måske KMD skulle overveje at skifte deres Google søgeresultat ud, der lige nu viser:

Ustabil og usikker it-drift kan få katastrofale konsekvenser. Hos KMD får I uovertruffen stabilitet og sikkerhed. Find den rigtige løsning til jer her.

Opdateret den 1. april kl. 10:45.

e-Boks meddeler at KMD har løst problemet lørdag morgen den 1. april

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.