Forside Detail

Mere Power til Nordjylland

-
POWER-direktør Jesper Boysen klipper snoren til en butik i Esbjerg. Arkivfoto: Power

Power åbner Frederikshavns største elektronik- og hvidevare-butik

Når Power fredag slår dørene op til deres ny elektronik- og hvidevare-butik i det nordjydske, så bliver det samtidig den største af sin slags i Frederikshavn.

Hidtil har Aalborg været det nordligste punkt på POWERs Danmarkskort, men nu ruller de deres butikskoncept højere op i Nordjylland.

Annonce:

“Jeg kan roligt sige, at vi har glædet os meget, meget længe til at komme herop i den nordlige del af landet, for selvom Aalborg er et naturligt indkøbscentrum for en stor del af Vendsyssel, så er det altså nemmere at handle lokalt”, fortæller Jesper Boysen, der er administrerende direktør i POWER i en udmelding, og fortsætter:

“Og vores analyser viser tydeligt, at frederikshavnerne kommer til at opleve markant lavere priser på elektronik og hvidevarer”

Den ny butik bliver på 2.200 m2, og den største indenfor elektronik og hvidevarer i Frederikshavn, og Power håber at det vil flytte mere salg op lokalt.

“I dag må de gode borgere i Frederikshavn og omegn jo køre til Aalborg for at købe elektronik – og når de så er der, handler de jo samtidig tøj, møbler og øvrige forbrugs- og dagligvarer. Jeg håber, at vi med en lokal POWER-butik kan hjælpe med til, at noget af den handel bliver fastholdt inden for byskiltene”, forklarer Jesper Boysen.

Med butikken i Frederikshavn kommer Power op på 25 butikker i Danmark.

 

Tid og sted

Power Frederikshavn åbner fredag d. 24/3 kl. 07:00

Adresse: Grønlandsvej 22, 9900 Frederikshavn

Se på kort

Annonce:
Forrige artikelDronerne hersker i IKEA efter lukketid
Næste artikelWearGPT er “ChatGPT” til Wear OS-ure
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.