Forside Produkter Computere

Ny soundbar fra Creative er bygget til at give din PC bedre lyd

-

Creative Technologys nyeste soundbar, Creative Stage SE, er designet til at stå under pc-skærmen, og Creative lover bedre og dybere lyd.

Creative Stage SE sigter mod at hæve film-, musik- og spiloplevelsen for pc-brugere med kraftigere og klarere lyd. Den tilsluttes via strømstik, men tilbyder også både digital lyd via USB og Bluetooth 5.3-forbindelse. Den nye soundbar er desuden nem at konfigurere og kan justeres med praktiske kontrolknapper. Ligesom der medfølger en IR fjernbetjening til at styre soundbaren.

Annonce:

 

Klarere og kraftigere lyd

Creative Stage SE er udstyret med kraftfulde race track-drivere og veldimensionerede radiatorer og er i stand til at levere klarere og kraftigere lyd, selv uden en subwoofer. Med en samlet maksimal effekt på 48W. Creative Stage SE har også Sound Blaster-lydteknologier som Clear Dialog og Surround Sound, som giver klarere tale, selv i actionfyldte scener, og en biograflignende lydoplevelse med et udvidet lydbillede.

Med den nyeste tonejusteringsfunktion giver Creative Stage SE også brugerne mulighed for at skifte mellem varmere og lysere lydgengivelse med et enkelt tryk på en knap.

Endelig har Creative Stage SE en enkel plug-and-play-opsætning, der understøtter både digital USB-lyd og Bluetooth-forbindelse. Desuden har soundbaren en integreret lydstyrkekontrolknap på siden, så brugerne hurtigt kan foretage lydjusteringer, samt en fjernbetjening til at skifte en række funktioner såsom tonejusteringer, surroundlyd og valg af dialogtilstand.

 

Pris og levering

Creative Stage SE koster ca. 600,- DKK (80 EUR), og kan bestilles på Creatives hjemmeside.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.