Forside * Nyheder

Scala Hifi runder de 30 år

-
Baggrund på hjemmesiden, med foto taget til åbningen i 1993

Den aarhusianske specialbutik, Scala Hifi, fylder 30 år

I foråret 1993 åbnede Mike Fabricius & Ole Iversen en Hifi-butik på M.P. Bruuns Gade i Aarhus, som skulle vise sig at være særdeles langtidsholdbar. For nu runder Scala Hifi de 30 år.

“Tilbage i foråret 1993 sprang vi ud som selvstændige og etablerede Scala Hifi. Det er nu 30 år siden og vi ser tilbage på en fantastisk rejse, hvor vi har været så priviligerede, at arbejde med vores store passion; Musik”, fortæller Ole Iversen i en udmelding.Mange kender butikken fra M.P. Bruuns Gade, men for 2 år siden flyttede de butikken ud på Søren Frichs Vej for at få større butiksareal og parkering for kunderne lige uden for døren.

Annonce:

Deres vision var at etablere en butik, hvor god service og høj kvalitet skulle prioriteres højere end profit og hurtig omsætning.

En butik hvor kunderne bare kan kigge ind, og få en oplevelse. Måske blive overrasket over, hvor stor forskel der kan være på lydkvalitet og hvordan musik kan påvirke os positivt og gøre os glade eller afslappede.

“Et sted hvor kunden oplever en unik service, simpelthen fordi vi tager os god tid. God tid til at vejlede kunden, god tid til at demonstrere produkterne og god tid til at installere dem hjemme hos kunden”, slutter Ole Iversen.

For 2 år siden flyttede butikken til nye lokaler på Søren Frichs Vej, hvor der er mere plads og parkering lige ved døren.

 

Reception og andre events

I forbindelse med 30 års fødselsdagen afholder Scala Hifi en række events i butikken (tjek scalahifi.dk/events)

Der er reception for kunder, samarbejdspartnere og venner af huset fredag d. 31. marts kl. 16.00 – 18.00.

 

Find vej

Scala Hifi
Søren Frichs Vej 52
8230 Åbyhøj
Se på kort

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.