Forside * Nyheder

Sonos arbejder på en forbedret Move

-

2. generation af Sonos Move ventes forbedret på flere punkter

Sonos batteridrevne højttaler, Move, udkommer i en forbedret udgave senere i år. Det skriver magasinet The Verge, som er gået hen og blevet en stabil kilde for Sonos rygter, vel og mærke rygter som hver gang har holdt vand.

Annonce:

Denne gang handler det om 2. generation af Sonos Move, som i følge deres oplysninger kommer i 2. halvdel af 2023.

Den nuværende Move kan enten fungerer som ‘stand-a-lone’ Bluetooth-højttaler, eller indgå i et Sonos musiksystem. Man vælger med en knap på bagsiden, om det skal være det ene eller det andet.

Den ny Move vil kunne begge dele samtidig, uden at man skal skifte. Så i det ene øjeblik kan højttaleren spille via et Sonos multirum musiksystem og det andet via en lokal Bluetooth forbindelse, eksempelvis musik streamet fra en smartphone.

Ligesom de nye Era 100 og Era 300 så vil Move 2. gen. også kunne tilsluttes en analog kilde. ‘Line in’ vil formentlig benytte Sonos nye USB-C-adaptere, som på Era-højttalerne. Den nuværende Move har ikke line in.

Sonos Move 2. generation siger farvel til det oprindelige Sonos-net, det som kaldes S1. Hvor nuværende Move både kan køre S1 og S2, så vil den nye Move udelukkende understøtte S2.

Om disse oplysninger holder 100% må vi afvente at se. The Verge advarer om, at selve produktet kan ændres frem mod lanceringen. Så hvad Sonos har planlagt nu, kan de godt justere på senere.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.