Forside Produkter AI

Avis: Google på vej med AI-søgemaskine

-

Google ventes at præsentere søgefunktionen “Magi” i næste måned

Google er angiveligt i gang med at udvikle en ny AI-drevet søgemaskine og arbejder samtidig på nye AI-funktioner til sin nuværende søgemaskine under kodenavnet “Magi”. Dette sker, mens virksomheden står over for øget konkurrence fra Microsoft og OpenAI.

Annonce:

Ifølge avisen New York Times fokuserer Google på at skabe en søgetjeneste, der forudser brugerens behov for at tilbyde en mere personlig oplevelse.

Nogle af de AI-funktioner, der udvikles, inkluderer en chatbot til at besvare spørgsmål om softwareudvikling og generere kodestykker samt en chatbot til musiksøgning.

Over 160 medarbejdere arbejder angiveligt lige nu på dette redesign. Andre funktioner under udvikling inkluderer “Searchalong” til Chrome, der giver chatbotten mulighed for at levere kontekstuel information baseret på den aktuelle webside.

Der arbejdes også på eksperimentelle funktioner som “GIFI” og “Tivoli Tutor”, der henholdsvis genererer billeder og hjælper med at lære nye sprog via en chatbot.

“Vi har i årevis anvendt AI i Google Search for ikke blot at forbedre kvaliteten af vores resultater dramatisk, men også for at introducere helt nye måder at søge på, såsom Lens og multisøgning”, fortæller en talsmand fra Google til Engadget, da han blev spurgt om rapporten fra The New York Times, og de fortsætter:

“Vi har gjort det på en ansvarlig og hjælpsom måde, der opretholder den høje standard, vi har sat for at levere kvalitetsinformation. Ikke alle brainstorm-decks eller produktideer fører til en lancering, men som vi har sagt før, er vi begejstrede for at bringe nye AI-drevne funktioner til Search, og vi vil snart dele flere detaljer.”

Google forventes at annoncere “Magi” (endeligt navn ukendt) i næste måned, med yderligere nye funktioner planlagt til efteråret.

Projektet forventes at blive præsenteret på udviklerkonferencen I/O 2023, og vil i første omgang blive tilbudt en million amerikanske brugere, før det udvides til 30 millioner brugere inden årets udgang.

 

Annonce:
Forrige artikelDisse Macs skal hive Apples salgstal op
Næste artikelBBC Nordic – En Nordisk Kanal med Skræddersyet Indhold lander i dag
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.