Forside * Nyheder

BBC Nordic – En Nordisk Kanal med Skræddersyet Indhold lander i dag

-

For første gang nogensinde kan danske seere nu tænde for BBC’s nye tv-kanal – BBC Nordic. Kanalen vil samle det bedste underholdnings- og dokumentarprogrammer fra BBC Brit og BBC Earth og tilbyde seerne en on-demand-tjeneste ved navn BBC Nordic+.

På denne tjeneste kan man gense programmer fra kanalens arkiver og samtidig nyde eksklusivt indhold. BBC Nordic vil erstatte de tidligere to BBC-kanaler i danske tv-pakker.

Annonce:

Danskere kan se frem til en masse spændende programmer som “Louis Theroux Interviews…” hvor dokumentaristen Louis Theroux interviewer britiske stjerner som sangerinden Rita Ora og skuespillerinden Dame Judi Dench. De første tre afsnit af serien er allerede tilgængelige på on-demand-tjenesten Nordic+. Yderligere ugentlige afsnit vil blive tilføjet fra den 23. april på BBC Nordic.

 

Serien “Fight the Power: How Hip Hop Changed the World” vil også være eksklusivt tilgængelig på BBC Nordic+. Serien undersøger, hvordan hiphoppen brød ud af undergrunden i 1970’ernes New York og blev til det verdensomspændende fænomen, det er i dag.

Derudover vil britiske underholdningsfavoritter som “QI” og “Live at the Apollo” kunne ses på BBC Nordic fra i aften kl. 21:30. Disse programmer kan også findes på Nordic+ i dag.

Fans af bageprogrammer vil være glade for at høre, at “The Great British Bake Off” vil starte sin nye tiende sæson den 23. april kl. 20:30 på BBC Nordic. Derudover vil naturdokumentaren “Serengeti” også være tilgængelig hver uge på BBC Nordic fra den 23. april kl. 18:00.

Fra maj vil seere kunne nyde nyttigt indhold som dokumentarfilmen “David Bowie: Finding Fame”, dokumentarserien “Sex Actually with Alice Levine” og komedieprogrammet “8 Out of 10 Cats” på BBC Nordic+.

BBC Nordic og Nordic+ lander i danske tv-pakker fra i dag kl. 10:00. Du kan se mere om BBC Nordic her.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.