Forside * Nyheder

B&O Beosound A5 er et nyt take på Beolit-serien

-

Beosound A5 er en ny bærbar højttaler som sit afsæt i Beolit-serien

Den bærbare Beosound A5 højttaler fra Bang & Olufsen er designet i samarbejde med dansk-italienske designduo GamFratesi.

Annonce:

Nyheden kombinerer elementer fra både nordisk og sydlig designkultur, og B&O fremhæver god lydkvalitet, solidt håndværk og en (forventet) lang levetid.

Michael Henriksson, Vice President of Product Marketing hos Bang & Olufsen, forklarer at Beosound A5 er en high-end bærbar højttaler, der kombinerer virksomhedens tradition for tidløst design med en vision om fremtidens lyd.

 

 

Beosound A5 fås i to farvevarianter. Den ene er grå aluminium med en front i vævede papirfibre og et lyst håndtag i egetræ. Den anden version er sort antracit med en mørk egefront og håndtag.

Den ny højttaler er inspireret af B&O’s Beolit-serie og skandinaviske naturmaterialer. Den er modulært designet for nem reparation og lang levetid, og nye materialer og farver kan tilføjes for at ændre højttalerens udseende over tid.

 

Beosound A5 har et 4-vejs driver setup med fire digitale forstærkere, der leverer en samlet effekt på 280 watt. Dette skaber en dynamisk 360 graders lyd, der kan fylde selv store rum.

Højttaleren er IP65-certificeret mod vand og støv og har over 12 timers batterilevetid samt en trådløs mobiloplader integreret på toppen.

Højttaleren er kompatibel med Beolink Multiroom, Airplay 2, Chromecast, Spotify Connect og Bluetooth 5.2.

 

 

Pris og tilgængelighed

Beosound A5 fåa her ved lanceringen i to designs:

  • Nordic Weave koster kr. 7.499,-
  • Dark Oak koster kr. 8.299,-

Er til salg nu

 

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.