Forside * Featured

En særlig dansk forum-bruger er gået bort

-

B&O-entusiasten Peter Pan kan ikke længere hjælpe vintage B&O-brugere

Vintage-brugere af Bang & Olufsen produkter kan have stødt på Peter Pan, som i mange år entusiastisk delte ud af sin viden i forskellige danske fora inklusiv her på recordere.dk

Annonce:

Her hjalp han mange, med at forbinde B&O-grejet – ikke mindst vintage Bang & Olufsen op mod andre produkter. Det blev til lange indlæg i diverse danske fora, hvor brugere af B&O kunne spørge om hvad som helst. Et eksempel er denne tråd på recordere forum

Nu er Peter her desværre ikke længere til at hjælpe med B&O-relaterede spørgsmål. En bruger som kendte ham privat kalder sig Millemissen, og fortæller:

Peter kæmpede mod sygdom og tilbragte sine sidste uger i hvile, før han døde fredeligt den 1. april. Vi havde kendt hinanden i mange år og mødtes gennem danske tråde omkring 15 år siden. Vi besøgte ofte hinanden og havde talrige samtaler og diskussioner gennem årene. Peter boede i Hillerød nord for København og arbejdede først som bager, men skiftede senere til arbejde i Hillerød Kommune.

I sin fritid var Peter passioneret omkring hifi og arbejdede ofte med at modificere og lodde elektronik. Hans interesse i kabeltegninger og grundlæggende elektronik førte til hans dybe viden om emnet. Han var aktiv på flere danske B&O-fora og bidrog med humoristiske tegninger og billeder i sine indlæg, som gav et indblik i hans personlighed og forhold til B&O og deres produkter.

Navnet ‘Peter Pan’ stammer fra børnene i hans nabolag, der hilste ham med “her kommer Peter Pan,” når han gik tur med sin schæferhund Pan. Peter havde været hundetræner tidligere og havde haft flere schæferhunde i løbet af sit liv.

Peter var også tillidsrepræsentant på arbejdspladsen og formand for beboerforeningen i mange år, hvor han og hans kone Line boede. Deres lille lejlighed var altid åben for venner, naboer og familie, og de tilbød altid et lyttende øre og støtte til dem, der havde brug for det.

Selvom vi ofte var uenige om mange ting, var Peter en god ven, og jeg vil savne ham meget. Vi havde mange heftige diskussioner, men altid på en venskabelig måde, da vi kendte hinanden så godt.

Indtil sine sidste dage fortsatte Peter med at poste på fora – han havde brug for hjælp til at komme fra sofaen eller sengen hen til sin elskede computer. Hans bidrag vil blive husket og værdsat af mange, der havde glæde af hans indsigt, humor og venskab.

Hele nekrologen kan læses i forummet her

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.