Forside * Nyheder

Falck vil tilbyde droner til trafikovervågning

-

Falck og Trafikverket vil bruge droner til trafikovervågning i Stockholm for at mindske risikoen for trafikpropper og reducere CO2-udledning fra biler, der holder i kø.

Den nye droneløsning giver fleksibilitet for vejpersonalet og giver realtidsoverblik over trafikken, hvilket vil afbøde trængsel på vejene med en hurtig og præcis reaktion baseret på data fra dronen. Dette vil gøre det lettere at omdirigere trafikken og undgå unødigt tidsspilde for bilisterne.

Annonce:

Administrerende direktør i Falck Ambulance Sverige, Frederik Hiort af Ornäs, udtaler, at der er stort potentiale i at bruge droner til at forbedre trafikflowet og reducere flaskehalse og køer. Samarbejdet med Trafikverket giver mulighed for at udforske nye teknologier, så trafiktiderne kan forbedres, og brændstofforbruget reduceres.

Når der sker trafikulykker, er responstid og overblik afgørende for at træffe en hurtig beslutning om at allokere det rigtige personale og udstyr til at hjælpe og sikre trafikstrømmen. Ved at overvåge ulykker fra et droneperspektiv vil borgerne i Stockholm opleve en mere jævn trafik på vejene, og i mellemtiden kan man reducere forureningen fra køretøjer, der holder i kø på grund af ulykker. Nicolai Laugesen, ansvarlig for Falcks droneaktiviteter, påpeger, at droner er generelt en mere bæredygtig løsning, og at forskning viser, at når man reducerer trængslen, så kan CO2-udledningen også reduceres med op til 10%.

Dronen er tøjret i en ledning, hvilket øger udholdenheden og den mekaniske sikkerhed ved flyvningen. Dronen kan frigives og fungere uden ledningen, når det er nødvendigt. Samlet set vil den nye droneløsning bidrage til at skabe en mere bæredygtig trafikafvikling i Stockholm.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.