Forside * Featured

Garmin putter en radar i elcyklens baglygte

-

Garmin Varia eRTL616 er en cykelradar til elcykler

I dag lancerer Garmin Varia eRTL616, deres første cykelradar med baglygte designet specifikt til brugere af elcykel (eBike).

Annonce:

Udstyret med et design uden batteri kan Varia eRTL616 kobles til en passende eBike1 og bistå med at opdage køretøjer som nærmer sig bagfra.

Dette ved at give både visuelle og hørbare alarmer, når den er tilkoblet udvalgte Garmin-enheder eller Varia-appen på en kompatibel smartphone.

“Efterhånden som eBike-kørsel bliver mere og mere populært, er vi glade for at bringe vores betroede radarteknologi til denne voksende gruppe af cyklister. Lige meget hvor det næste eventyr fører hen, så kan det udforskes med lethed, vel vidende at Varia eRTL616 har din ryg, mens du kører”, fortællerDan Bartel, Garmin Vice President for Global Consumer Sales

Varia eRTL616 har et kompakt udseende og tilbyder forskellige monteringsløsninger, herunder en universal montering til saddelrails eller et beslag til montering på stativ eller taske.

 

 

Pris og tilgængelighed

Garmin Varia eRTL616 koster kr. 2.349,-

Dertil skal købes et kabel for forbindelse til cyklens batteri.

Er til salg nu.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.