Forside * Featured

Google Assistant får mundkurv på i smarthjem-styringen

-

Google Assistant ophører med den verbale respons ved aktivering af smart hjem-enheder

Hvis du hører til dem som synes at det er hyggeligt at Google Assistant svarer når enhederne styres i Google Home smarthjem, så er der dårligt nyt. Finder du det i stedet unødvendigt at Assistant fortæller hvad den gør, så er der godt nyt.

Annonce:

I 2019 introducerede Google muligheden for at tænde og slukke en lampe via stemmekommando uden at modtage et verbalt svar fra Assistant. Denne funktionalitet udvides nu til at omfatte andre smart home-apparater. Det skriver 9to5google

Tidligere ville en kommando som “Hey Google, tænd for ventilatoren” resultere i en bekræftelse fra din Nest Hub eller Audio/Mini: “OK, tænder for ventilatoren.”

Dette erstattes nu med et mere afdæmpet “ding-lyd”, der bekræfter, at Google aktiverer din ventilator, når den pågældende enhed er i samme rum som dit Smart Display eller din højttaler. Oftest vil du hurtigt bemærke, når noget tændes eller slukkes, og derfor er yderligere respons unødvendigt.

Denne mere diskrete reaktion fra Google Assistant vil blive udrullet i de kommende uger til stikkontakter, kontakter, tv, højttalere, ventilatorer, persienner og andre smart home-enheder.

Google fortæller at opdateringen kommer efter input fra fællesskabet og feedback fra interne tests.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.