Forside * Featured

Google Home dropper 3. parts displays

-
Lenovo Smart Display

Google afslutter opdateringer og udfaser 3. parts Assistant Smart Displays

Google har i en meget diskret udmelding meddelt, at de ikke længere vil opdatere tredjeparts Smart Displays fra Lenovo, JBL og LG.

Skønt denne type produkter har været truet i et stykke tid, kommer nyheden stadig som en overraskelse. Det skriver 9to5Google

Annonce:

Det er en nylig tilføjelse til en Google-supportartikel, om at “foretage Duo-opkald på dine højttalere og Smart Display”, der nu indeholder denne “Vigtigt”-meddelelse:

“Vigtigt: Google leverer ikke længere softwareopdateringer til disse Smart Displays fra tredjeparter: Lenovo Smart Display (7″, 8″ & 10″), JBL Link View og LG Xboom AI ThinQ WK9 Smart Display. Dette kan påvirke kvaliteten af videoopkald og møder”

Google lancerede først Assistant Smart Displays på CES i januar 2018. LG ThinQ WK9, Lenovo Smart Display 8/10 og JBL Link View blev frigivet senere samme år. Den seneste Smart Display fra en tredjepart var en 7-tommers model fra Lenovo i slutningen af 2019.

3. parts displays vil – indtil videre – fortsat virke i Google Home, men forvent ikke ikke at de får nye funktioner og øvrige opdateringer.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.