Forside Nyheder

Netflix lukker dvd.com

-

Efter 25 år på markedet vil Netflix snart afvikle deres DVD-udlejningstjeneste, DVD.com. Beslutningen er taget på grund af en skrumpende forretning, der gør det sværere at levere den bedste service til medlemmerne i USA. De sidste diske vil blive afsendt den 29. september 2023.

Netflix’ DVD-udlejningstjeneste har haft en markant indflydelse på, hvordan folk har set film og serier hjemme i deres stuer. De ikoniske røde konvolutter, som DVD’erne blev sendt i, banede vejen for streamingtjenesterne, som vi kender dem i dag. Fra begyndelsen var medlemmerne vilde med valgmulighederne og kontrollen, som direkte-forbruger-underholdning tilbød: et bredt udvalg af titler og muligheden for at binge-se hele serier. DVD’erne førte også til Netflix’ første forsøg på at skabe originalt indhold med titler som Sherrybaby og Zach Galifianakis Live at the Purple Onion.

Annonce:

Netflix udtrykker stor taknemmelighed over at have haft mulighed for at dele filmaftener med deres DVD-medlemmer i så mange år og er stolte af, hvad deres medarbejdere har opnået. De ser også frem til at fortsætte med at glæde underholdningsfans i mange årtier fremover.

dvd.com var med til at slå bl.a. Blockbuster ihjel i USA, fordi folk nød at bestille filmene direkte til deres postkasser.

 

Annonce:
Forrige artikelNy mobilvarsling testes her i maj
Næste artikelFoldbar Google Pixel kan blive afsløret 10. maj
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.