Forside * Nyheder

Nu kan du bruge dele af iMessage på Windows 11

-

 

Annonce:

Microsoft har annonceret, at Phone Link-appen nu er tilgængelig for iOS-brugere for første gang. Dette betyder, at brugere af Windows 11 kan starte og fortsætte iMessage-samtaler fra deres computer.

Phone Link-appen er en applikation på Windows 11, der kan efterligne en telefon – både en Android og nu også en iPhone.

Når brugerne aktiverer Phone Link-appen på Windows 11 og har den seneste version af appen på deres iPhone, kan de få adgang til opkald, beskeder og kontakter. Dog vil beskeder være begrænset til 1:1 tekstbaserede samtaler, uden mulighed for billeddeling og gruppechat. Brugere kan også integrere iCloud Photos med Windows 11 Photos-appen og få adgang til deres iOS-fotos på deres computer.

For at bruge denne opsætning skal brugere have iOS 14 eller nyere, Windows 11, en Bluetooth-forbindelse og den seneste version af Phone Link-appen til begge enheder. Hvis brugere har brug for yderligere instruktioner, kan de følge en trin-for-trin-guide fra Microsoft for at forbinde deres iPhone med deres pc. Det skal bemærkes, at applikationen ikke understøtter iPad på nuværende tidspunkt.

Microsoft har lavet en trinvis beskrivelse om hvordan du får det til at virke på Windows 11. Vær opmærksom på at Microsoft ruller denne funktion ud i bølger, så det er ikke alle der kan få den i dag.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.