Forside Produkter Computere

Rapport: Apple arbejder på at skifte til OLED skærme

-
Apple Pro Display XDR

Apple arbejder angiveligt på at udvikle eksterne skærme på henholdsvis 32 og 42 tommer med OLED-skærme, ifølge en rapport fra Omdia, en forskningsvirksomhed inden for teknologi. Dette rapporteres at være en del af Apples langsigtet plan om at skifte de fleste af deres produktlinjer til OLED-skærme.

Ifølge rapporten fra Omdia vil MacBook Air være den første Mac, der skifter til OLED, muligvis allerede i 2024, mens MacBook Pro ikke vil skifte til OLED før i 2026. Hvad angår iPad, forventer Omdia, at de første OLED-modeller vil blive frigivet i 2024, begyndende med iPad Pro.

Den mest interessante del af rapporten er imidlertid Apples planer for eksterne skærme. Apple sælger i øjeblikket 27-tommers Studio Display og 32-tommers Pro Display XDR, men ingen af dem har mini-LED eller OLED-skærmteknologi. Ifølge Omdia-rapporten vil Apple dog frigive to OLED-skærme i størrelserne 32 og 42 tommer i 2027. Det er uklart, om disse vil være selvstændige eksterne skærme, lignende Pro Display XDR og Studio Display, eller om de vil blive brugt i en fremtidig iMac.

Annonce:

 

Det skal bemærkes, at Apples planer kan ændre sig, og selvom de arbejder på 32- og 42-tommers OLED-skærme lige nu, er det muligt, at de aldrig ser dagens lys. Vi må derfor tage denne rapport med en vis skepsis, især fordi tidslinjen for frigivelse er så langt ude i fremtiden.

Annonce:
Forrige artikelAsus vil også levere MicroLED skærme til hjemmebiografen
Næste artikelLG og Samsung tester ny blå PHOLED teknologi til OLED-skærme
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.