Forside * Nyheder

Rygte: Næste iPhone SE får Apples eget 5G chipset

-

Ifølge analytiker Jeff Pu planlægger Apple at frigive en iPhone SE med et Apple 5G-modem i 2025. I en note i Haitong International Securities tirsdag fortalte han, at modemet vil blive fremstillet af Apples chipproduktionspartner TSMC.

Denne information kommer to måneder efter, at analytiker Ming-Chi Kuo sagde, at Apple genoptog udviklingen af en fjerde generation iPhone SE med en 6,1-tommers OLED-skærm og et Apple-designet 5G-modem. Han sagde, at modemet ville blive bygget med TSMC’s 4nm proces og kun understøtte sub-6GHz-bånd, hvilket betyder, at mmWave ikke ville blive understøttet i starten.

Annonce:

Kuo sagde, at masseproduktionen af ​​fjerde generation iPhone SE ville begynde i første halvdel af 2024, og Qualcomms administrerende direktør forventede også en tidslinje for Apples modem i 2024, men Pu mener, at lanceringen af enheden er blevet forsinket til 2025.

Den nuværende iPhone SE blev udgivet i marts 2022 og er udstyret med Qualcomms brugerdefinerede Snapdragon X57-chip til sub-6GHz 5G. Den 4,7-tommers enhed er Apples sidste iPhone med en Hjem-knap og Touch ID, men Face ID er sandsynligt for den nye model, da Kuo sagde, at enheden vil have en lignende design som standard iPhone 14-model.

Apple erhvervede størstedelen af ​​Intels smartphone modem-forretning i 2019 i et forsøg på at designe sin egen iPhone modem, en bevægelse, der ville reducere afhængigheden af ​​Qualcomm. Det er uklart, om Apples modem vil tilbyde nogen kundefokuserede fordele sammenlignet med Qualcomms modemer, såsom hurtigere 5G-ydelse eller forbedret strømeffektivitet.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.