Forside Nyheder

Samsung og LG genoptager forhandlinger om OLED-paneler

-

Nu drøfter parterne igen om LG skal levere OLED-paneler til Samsung

Samsung Electronics og LG Display har genoptaget drøftelserne om en mulig leveringsaftale af LG OLED-paneler (W-OLED) til Samsung. Det skriver det koreanske fagblad TheElec.

Annonce:

Ifølge TheElecs kilder, så drøfter de to muligheden for, at LG Display leverer mellem 200.000 og 300.000 enheder af OLED-paneler som en første ordre. Hvis aftalen falder på plads vil Samsung kunne lancere OLED TV baseret på LGs W-OLED teknologi til næste år.

Hvis Samsung ender med at købe OLED-paneler fra LG Display, kan de få mere diversitet ind i mellemklassen af OLED TV, som supplement til deres egne dyrere QD-OLED.

LG Display er muligvis også mere interesseret i at indgå en aftale med Samsung nu end tidligere, da virksomheden sidste år havde et driftsunderskud på næsten 2 billioner won (10,3 mia. kr.) og forventes at have yderligere tab i første kvartal.

Samsung Electronics er i stigende grad afhængig af kinesiske displaypanelproducenter, som dominerer LCD-sektoren. Så for Samsung kan sådan en aftale give dem en større forhandlingsstyrke når de drøfter priser med kinesiske panelproducenter.

Så det kan som en win-win-situation, hvis de koreanske konkurrenter kan finde frem til et samarbejde indenfor paneler til OLED TV.

 

Annonce:
Forrige artikelHIFI NYT: Technics lancerer en ny integreret forstærker til det moderne liv
Næste artikelNew York vil lade robotter patruljere i gaderne
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.