Forside * Nyheder

Samsungs 2023 tv-sortiment kommer til Danmark – Her er priserne

-

I dag udgiver Samsung deres nye tv-serie til det nordiske marked. Der er tale om flere forbedringer og opgraderinger af lyd- og billedkvalitet på en lang række af modellerne.

De nye QLED- og OLED-modeller er en del af den næste generation af innovation med fokus på at forbedre forbundne og personlige tv-oplevelser, og de er nu tilgængelige på Samsungs hjemmeside. Vi har samlet årets største nyheder inden for Neo QLED 8K, 4K og OLED nedenfor. Priser og tilgængelighed for alle modeller i serien, inklusiv UHD-modeller og Samsung Lifestyle TV, kan findes på Samsung.com/dk.

Annonce:

 

Ny Neo QLED 8K QN900C
Årets Neo QLED 8K-serie omfatter det, som Samsung kalder sit bedste tv nogensinde, nemlig QN900C. Det leveres med en kraftfuld ny 8K Neural Quantum Processor, som bruger data genereret fra op til 64 neurale netværk til at gengive de fineste detaljer i billedet, hvilket resulterer i Samsungs bedste opskaleringspræstation.

QN900C har et slankt design og et billede, der fylder op til 99 procent af skærmarealet. I år er der også udviklet et nyt standerdesign, som elegant holder den slanke One Connect-boks på plads. QN900C har et 90W lydsystem, der kan spille sammen med Samsung soundbars med den nyeste Q-Symphony 3.0-teknologi, hvor tv’ets højttalere og soundbaren sammen skaber en forbedret oplevelse af medrivende surroundlyd, når du ser dine yndlingsfilm og -serier.

  • Pris: 43 999 – 84 999 DKK
  • Størrelser: 65″, 75″, 85″

 

QN95C leverer en 4K QLED-oplevelse i topklasse
Samsungs QN95C er topmodellen for Neo QLED 4K, der fås i et nyt supertyndt Infinity One-design med integrerede tilslutningsmuligheder. Med en tykkelse på kun 20 mm er det Samsungs tyndeste fuldt integrerede tv, da alle tilslutninger nu er indbygget i skærmen.

QN95C har finjusteret Quantum Matrix MiniLED-teknologi til fantastisk HDR-ydelse og understøttelse af 4K-opløsning med op til 144 billeder pr. sekund på alle 4 HDMI-porte. Til gaming bruger dette års Neo QLED en ny AI-teknologi til at analysere scene for scene og anvende HDR-effekter (High Dynamic Range) i realtid på SDR-indhold (Standard Dynamic Range). Det betyder, at når du spiller på dit tv, er SDR-indhold nu lysere og mere realistisk end tidligere.

  • Pris: 21 999 – 54 999 DKK
  • Størrelser: 55″, 65″, 75″, 85″

 

Næste generation af Samsung OLED-teknologi med skarpere og bredere valgmuligheder

OLED S95C er Samsungs lysstærkeste OLED-tv hidtil. Den nye OLED-skærm med Quantum Dot-drift skaber levende farver selv i de lyseste sekvenser og fås nu for første gang i tre størrelser på op til 77 tommer.

Selve skærmen er kun 11 mm tynd, men rummer alligevel et kraftfuldt 70 W 4.2.2ch-højttalersystem. Alle tilslutninger sker til en separat tynd One Connect Box, der enten kan fastgøres på bagsiden af basen, når den er placeret på stativet, eller skjules ved hjælp af det 2,5 m lange kabel, når tv’et er vægmonteret .

  • Pris: 20 999 – 41 999 DKK
  • Størrelser: 55″, 65″, 77″

Samsung vil i år gøre hverdagen endnu nemmere for forbrugerne med integration af flere enheder i hele deres økosystem. Fra og med Q60C og frem vil Samsungs nye tv-serie have en indbygget SmartThings-hub med understøttelse af Matter. Samsung har også opdateret deres udvalg af oplevelser og underholdning på tv’et. De nye Smart TV-modeller har en Smart Start-pakke, som giver brugerne direkte adgang til en række populære streamingtjenester. Derudover er Samsungs TV Plus-tjeneste blevet udvidet med flere kanaler. Nogle af de nye modeller understøtter 4K@144Hz til spil og Mini Map Zoom-funktionen er blevet opdateret til at understøtte 16:9-konsolspil. Der er nu også mulighed for at dele det zoomede billede med en anden enhed såsom en skærm eller tablet. Alle modeller, der er kompatible med FreeSync Premium Pro, understøtter HDMI 2.1 HFR (4K120) på alle fire HDMI-porte.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.