Forside Produkter Mobil

Stepler: En sundhedsapp, der motiverer til en mere aktiv livsstil

-

En ny sundhedsapp ved navn Stepler er netop blevet lanceret på det danske marked. Appen har allerede været en stor succes i Sverige, hvor mere end 15% af befolkningen har downloadet og brugt den.

Stepler har til formål at motivere brugerne til at gå mere og få belønninger for deres daglige fysiske aktivitet.

Annonce:

Appen fungerer simpelt ved at tælle antallet af skridt, brugeren tager hver dag. Hvert skridt omregnes til point, som man kan veksle til unikke rabatter og tilbud hos populære brands såsom PUMA, Daniel Wellington, NA-KD og BookBeat, blandt mange andre.

Stepler er hurtigt blevet populær blandt folk, der ønsker at forbedre deres sundhed og velvære ved at føre en mere aktiv livsstil. Faktisk rapporterer Stepler’s brugere, at de går 20% mere end før de begyndte at bruge appen.

En stillesiddende adfærd er et alvorligt problem, og forskning viser, at længere perioder med stillesiddende adfærd kan øge risikoen for livsstilssygdomme. Derfor er Stepler en relevant løsning for mange danskere, der ofte sidder ned, især foran skærmen derhjemme eller på arbejdet.

Stifterne af Stepler besluttede sig for at gøre noget ved dette problem, da de lancerede appen i Sverige for tre år siden. Missionen lykkedes, og i dag bruger mere end 5 millioner mennesker i hele Europa Stepler.

Stepler har netop annonceret deres seneste investeringsrunde på mere end 10 millioner kroner, som er penge, der skal bruges på at åbne nye markeder, herunder Danmark. “Vores mål er at gøre dagligdagens sundhed tilgængeligt for alle, og vi er overbeviste om, at Stepler vil blive godt modtaget i Danmark,” siger Niklas Joensen, landedirektør for Stepler i Danmark.

Stepler appen er gratis og kan downloades på både iOS og Android.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.