Forside Nyheder

Stofa-kunder oplever utilfredsstillende kundeservice

-

Avis: Flere kunder klager over manglende hjælp fra Stofas kundeservice

Kundeservice er angiveligt tilgængelig på papiret, men lange telefonkøer og ventetider på skriftlige svar har skabt utilfredshed blandt Stofa-kunderne. Utilfredsheden synes at være vokset, og mange er frustrerede over manglende hjælp. Det skriver Ekstra Bladet

Annonce:

En af de utilfredse kunder er Allan, der gentagne gange har udtrykt sin utilfredshed på Stofas Facebook-side. Den 78-årige fortæller, at han har ventet på en refusion fra selskabet siden 1. april, men Stofa har ikke reageret.

Allans problem opstod, da Stofa opkrævede betaling for kanaler, han tidligere havde afmeldt. Selvom den tekniske support har været hjælpsom, er der ingen hjælp at hente i forhold til regningsproblemer, og telefonkøerne kan tage over en time.

“Kundeservice eksistere slet ikke – men regninger kan de sagtens finde ud af at sende – selvom regningen efter flere forsøg fortsat ikke stemmer til det som er aftalt. Glem at ringe til dem – for der er ca. 7 timers ventetid – men til gengæld svarer de ca. på mails med 3 ugers mellemrum”, fortæller en Stofa-kunde på Trustpilot, og en anden kunde skriver:

“Har nu i 3 uger ventet på et svar på et teknisk problem. Har været i kontakt med STOFA 2 gange, hvor de har lovet at vende tilbage, hvilket ikke er sket.
Utroligt af Stofa CEO Sune Nabe Frederiksen vil tillade at kunderne behandles lemfældigt og helt uden respekt for kunderne”.

Sune Nabe Frederiksen, administrerende direktør for Norlys, der ejer Stofa, beklager ventetiden og forklarer, at der har været usædvanlig travlhed under påsken. Han tilføjer, at ventetiderne er ved at normalisere sig, men nogle kunder kan stadig opleve længere ventetider end normalt.

“I forbindelse med påsken har vi haft ekstraordinært travlt på telefonerne, men herefter er ventetiderne begyndt at normalisere sig, dog vil der stadig være kunder, der kan opleve længere ventetider end normalt. Det er selvfølgelig ikke den service eller ventetid, vi ønsker at levere, og det beklager vi naturligvis. Vi oplever dog at have nogle rigtig gode dialoger med vores kunder, der får den hjælp og sparring, som de har behov for”, udtaler Sune Nabe Frederiksen til Ekstra Bladet.

Ifølge Frederiksen har det taget tid at håndtere kunders spørgsmål om prisstigninger på tv-produkter, aktivering af Viaplay i en af Stofas tv-pakker og skift til app-baserede tilbud.

 

Annonce:
Forrige artikelTEST: OnePlus Nord CE 3 Lite 5G – En god billig Android Smartphone
Næste artikelAsus vil også levere MicroLED skærme til hjemmebiografen
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.