Forside * Featured

Swiftkey bringer Bings AI-chatbot til Android

-

Android-brugere med SwiftKey-tastaturet får en nem adgang til Bings Chatbot

Microsoft har tilføjet Bing Chat AI til sit populære SwiftKey-tastatur til Android. Integrationen begyndte at blive vist onsdag og giver SwiftKey Beta brugere mulighed for hurtigt at få adgang til Microsofts Bing chatbot med et tryk på en knap i enhver app.

Annonce:

Bing Chat-integrationen inde i SwiftKey omfatter den sædvanlige chattilstand, der giver adgang til chatbotten, eller en tonetilstand, der vil omskrive enhver tekst direkte i tastaturet.

Hvis du kun brugte Bing-mobilappen til at få adgang til chatbotten, gør denne nye integration den app temmelig overflødig, hvis du i stedet er villig til at installere og bruge SwiftKey overalt.

For at få adgang til denne nye Bing Chat-integration skal du downloade beta-versionen af SwiftKey i Google Play Store. Pedram Rezaei, Microsofts CTO for mobil og handel, bekræftede på Twitter, at funktionen “langsomt rulles ud”.

Opdatering 9/4: Bing Chat AI er også kommet til Swiftkey for iOS, læs mere om det: her

 

Tilgængelighed

Hent Swiftkey beta til Android

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.