Forside Nyheder

TCL lancerer C-serie med Mini LED-TV

-
TCL C84

TCL lancerer C-serie med nye TV-modeller inkl. flagskibsmodellerne med mini LED belysning

TCL er et et hurtigt voksende forbrugerelektronikmærke. De har overhalet LG og er nu verdens næststørste tv-producent efter Samsung.

Nu styrker TCL sin position inden for hjemmeunderholdning, med lanceringen af et nyt udvalg af TV-modeller og soundbarer til europæiske forbrugere.

Annonce:

Med store skærme, god billedkvalitet og god lyd tilbyder C-serien god TV-oplevelse, uanset om du er gamer, sportsfan eller filmelsker.

I 2023 udvider TCL sin portefølje med Mini LED-teknologi (LCD TV med mini LED bagbelysning) og flere valgmuligheder, herunder sit største Mini LED-TV, nye teknologier for billedpræstation og avancerede spilfunktioner.

Med C-serien udvider TCL også sin XL-kollektion med flere muligheder og nye skærmstørrelser for alle modeller.

 

C84 galleri

 

C84-serien: underholdning med ny generation af Mini LED-teknologi

TCLs nyeste generation af LCD-TV med mini LED bagbelysning tilbyder et forbedret visuelt indtryk med høj kontrast, mindre blooming, intens lysstyrke og forbedret ensartethed.

C84-serien er TCLs nye flagskibs-TV. Baseret på TCL Mini LED- og QLED-teknologi og understøttet af AiPQ-processor 3.0, leverer denne model en enestående billedkvalitet. Dens HDR-skærm med en lysstyrke på 2000 nits giver en høj kontrast.

Med Game Master Pro 2.0, HDMI 2.1, ALLM, 144Hz VRR, FreeSync Premium Pro, TCL Game bar, Game Accelerator og de nyeste understøttede HDR-formater (herunder HDR10+, Dolby Vision, Dolby Vision IQ), er dette Mini LED-TV det rigtige valg for at opleve de bedste HDR-film, sport og spil.

C84-serien kan købes hos nordiske forhandlere i størrelserne 55, 65, 75 og 85 tommer til vejledende priser på henholdsvist 10.990, 12.990, 17.990 og 21.990 DDK.

 

C74 galleri

 

C74- og C64-serier for hele familien

I foråret tilføjer TCL to opdateringer til sit QLED-sortiment: QLED 4K-TV i C64- og C74-serien. Den nye C74-serie, som TCL lancerer i dag, kombinerer QLED med Full Array Local Dimming-teknologi, 4K HDR Pro og 144Hz Motion Clarity Pro for en skarp og farverig HDR-billedkvalitet.

C74-serien leveres også med Game Master Pro 2.0 – et sæt TCL-softwarefunktioner, der er brugertilpasset for at optimere spiloplevelsen, hvilket gør dette TV til et godt tilbud på gaming-TV indenfor sit område – især for spillere, der oplever hardware- og softwarekonfigurationer, der kan sammenlignes med en PC.

C74-serien kan købes hos de nordiske forhandlere i størrelserne 55, 65 og 75 tommer til vejledende priser på henholdsvis 8.490, 9.990 og 13.990 DKK.

For nylig lancerede TCL også sin nye TCL 4K QLED TV C64-serie, henvendt til det europæiske marked. C64 kombinerer QLED-teknologi, 4K HDR Pro, 60Hz Motion Clarity for en farverig og skarp HDR-billedkvalitet.

Sammen med Game Master, FreeSync og de nyeste HDR-formater (inklusive HDR10+, Dolby Vision) er dette TV et godt valg for dem, der gerne vil have en interaktiv underholdning i hjemmet med en høj kvalitet for at nyde film, sport og spil som en del af en tilsluttet og smart hverdag.

C64-serien kan købes hos de danske forhandlere i størrelserne 43, 50, 55, 65, 75 og 85 tommer til vejledende cirkapriser på henholdsvist 4.990, 5.990, 6.490, 7.990, 12.490 og 16.990 DKK.

 

C64 galleri

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.