Forside * Nyheder

TV 2 Play får indhold fra C More, Britbox og SF Kids

-

TV 2 Play udvider indholdstilbuddet med film og serier fra C More

TV 2 forbedrer sin streamingtjeneste med et skandinavisk og internationalt katalog fra C More, inklusive nyere film og serier, britisk drama fra BritBox og et børnekatalog fra SF Kids. Det skriver TV 2 i en udmelding.

Annonce:

Danskerne kan snart nyde mere indhold og valgmuligheder på TV 2 Play, når C Mores indholdskatalog bliver tilgængeligt fra 1. maj 2023. Aftalen mellem TV 2 og C More er en del af TV 2s strategi om at styrke TV 2 Play og nå 1,3 mio. abonnenter i 2025.

Størstedelen af C More-indholdet vil være tilgængeligt for TV 2 Plays direkte kunder, mens adgangen til BritBox kræver abonnement på enten ‘Favorit’- eller ‘Favorit + Sport’-pakken.

 

Flere serier og en større filmkatalog

C More inkluderer et spillefilmskatalog med 850 skandinaviske og internationale titler, herunder ‘Twilight’-sagaen, ‘The Hunger Games’-filmene, ‘Jægerne 1-2’, ‘Fanny & Alexander’, ‘Beck’-filmserien og børnefilm som ‘Emil fra Lønneberg’ og ‘Pippi Langstrømpe’ med dansk tale. Filmene fra C More øger filmkataloget på TV 2 Play betydeligt.

C More indeholder også nyere internationale serier som ‘Downton Abbey’, ‘Fargo’ og ‘Younger’, samt skandinavisk fiktion som ‘Fartblinda’, ‘Hamilton’, ‘Headhunters’ og ‘Solsidan’.

 

Britisk drama i BritBox

BritBox er et samarbejde mellem BBC og ITV, der bringer et katalog af britisk tv til det internationale marked. Kataloget indeholder omkring 3000 indholdsstykker, herunder serier fra de seneste årtier og nye BritBox Originals som spionserien ‘A Spy Among Friends’ med Damian Lewis og Guy Pearce.

Kataloget inkluderer ‘Signora Volpe’, ‘Barnaby (Midsomer Murders)’, ‘Call the Midwife’, ‘Blindt spor’ (‘Happy Valley’), ‘Line of Duty’ og ‘Death in Paradise’.

 

Større børnekatalog

SF Kids-kataloget er primært for børn under skolealderen og indeholder populære internationale serier som ‘Gurli Gris’, ‘Byggemand Bob’, ‘Brandmand Sam’, ‘Thomas og vennerne’, ‘Pingu’ og svenske Astrid Lindgren-titler som ‘Emil fra Lønneberg’ og ‘Pippi Langstrømpe’. C More-aftalen øger det samlede børnekatalog på TV 2 Play.

 

Kun direkte Play-kunder

Af rettighedsmæssige årsager kan TV 2 ikke tilbyde C More-indholdet til kunder, der har købt TV 2 Play via TV 2s partnere.

Det meste af C More-indholdet vil være tilgængeligt for alle abonnenter, mens der er brug for at have abonnementerne Favorit eller Favorit+Sport for at se Britbox-indholdet.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.