Forside * Nyheder

Vedligehold af sendenettet kan give radiotavshed på Sjælland, Møn og Falster

-

DR’s radiosender i Næstved skal repareres af hensyn til den fortsatte driftssikkerhed. Fra torsdag den 20. april til mandag den 24. april kan FM- og DAB-lyttere, der modtager signal fra Øverup-senderen ved Næstved opleve radiotavshed.

Der er opstået fejl på DR’s FM-antenne på Øverup-senderen ved Næstved. Mens fejlen repareres, skal der i perioder være lukket ned for både FM- og DAB-udsendelse fra denne sendestation.

Arbejdet er planlagt til at vare fra torsdag den 20. april, frem til og med mandag den 24. april. I den periode vil der være udfald på FM- og DAB-dækningen over store dele af Sjælland, Møn og Falster.

Annonce:

Du kan stadig høre radio

Bliver din FM- eller DAB-radio tavs, anbefales det i stedet at lytte til radio via dr.dk/lyd. Du kan også downloade DR’s radio app, ‘DR Lyd’.

Har man ikke mulighed for at lytte til internetradio, vil man i mange tilfælde kunne modtage fra alternative sendere.

DAB-radioer vil automatisk skifte til en alternativ sender, hvis der er tilstrækkeligt kraftigt signal. På en FM-radio kan man forsøge at stille ind på en af følgende alternative frekvenser:

Vedligehold på sendemasten ved Næstved fra 20.-24. april foregår i følgende tidsrum:

  • Torsdag den 20. april fra klokken 10.15–11.45
  • Lørdag den 22. april fra klokken 9.05–17.00
  • Søndag den 23. april fra klokken 9.05–17.00
  • Mandag den 24. april fra klokken 10.15–11.45
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.