Forside * Nyheder

Apple indgår milliardaftale med Broadcom om 5G-komponenter

-

Teknologigiganten Apple har i dag offentliggjort en ny aftale med Broadcom til flere milliarder dollars om udvikling og produktion af 5G-komponenter.

Aftalen inkluderer også FBAR-filtre og vil blive udført på flere fabrikker i USA, herunder et Broadcom-ejet produktionsanlæg i Colorado. De økonomiske detaljer i aftalen er ikke blevet offentliggjort. FBAR-filtre står for Film Bulk Acoustic Resonator-filtre. Det er en type teknologi, der bruges inden for elektronik og kommunikation til at filtrere og forbedre signaler i trådløse enheder, herunder 5G-netværk.

Tim Cook, administrerende direktør for Apple, udtalte begejstret: “Vi er glade for at indgå forpligtelser, der udnytter opfindsomheden, kreativiteten og den innovative ånd i amerikansk produktion. Alle Apples produkter er afhængige af teknologi, der er udviklet og bygget her i USA, og vi vil fortsætte med at øge vores investeringer i den amerikanske økonomi, fordi vi har en urokkelig tro på USA’s fremtid.”

Annonce:

Med annonceringen af dette samarbejde med Broadcom når Apples støtte til jobskabelse i USA nye højder. Broadcoms FBAR-filterproduktionsanlæg i Colorado har allerede mere end 1.100 eksisterende arbejdspladser, som vil blive bevaret, og dette partnerskab har til formål at styrke investeringerne i vigtige automatiseringsinitiativer samt skabe uddannelsesmuligheder for teknikere og ingeniører.

Apples igangværende investeringer er i overensstemmelse med det løfte, som virksomheden gav i 2021 om at tilføre 430 mia. dollars til den amerikanske økonomi inden for en femårig periode.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.