Forside * Featured

Apple lancerer HomePod og HomePod mini i Danmark

-

HomePod-modellerne er højttalere og intelligent hjemmetilbehør

Apple annoncerede i dag, at HomePod (2. generation) og HomePod mini er tilgængelige i Danmark, så brugere kan nyde lydoplevelser i hjemmet.

Annonce:

Den nye HomePod benytter intelligent lyd for at levere imponerende akustik, mens HomePod mini tilbyder lyd i et lille design – begge er skabt for optimal samspil.

HomePod- og HomePod mini-brugere kan lytte til over 100 millioner sange med Apple Music. De kan fylde et rum med lyd fra en enkelt højttaler eller to i et stereopar, afspille lyd i flere rum, eller skabe en biografoplevelse med Apple TV 4K.

Med Siri kan brugerne søge efter musik efter kunstnere, sange, sangtekster, årti, genre, stemning eller aktivitet.

Begge højttalere indeholder funktioner og Siri-intelligens for at gøre det nemt at udføre daglige opgaver og styre intelligent hjemmetilbehør.

Brugerne kan oprette automatiseringer med Siri, få besked ved røg- eller kuliltealarm, tjekke temperatur og fugtighed i et rum, og bruge Samtaleanlæg til at sende en meddelelse i hele huset – alt sammen håndfrit.

HomePod fås i hvid og sort, mens HomePod mini fås i farverne space grey, blå, gul, hvid og orange.

Pris og tilgængelighed

Apple HomePod kr. 2.599,-
Apple HomePod mini kr. 899,-

Er til salg nu

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.