Forside * Nyheder

Bukserne advarer hvis du har glemt at lyne op

-
Foto: Myriams-Fotos / Pixabay

Her er bukserne som sender dig en advarsel på smartphonen hvis gylpen er åben

Tænk lige på den her: “Smilende” bukser, der gi’r et kækt vink til din telefon, når din gylp har taget den vilde flugt sydpå!

Smart tøj sniger sig langsomt ind i vores liv, og her er en mere munter sag. En Twitter-bruger har modificeret et par jeans, så de giver besked på smartphonen hvis man ikke har fået lynet op eller lynlåsen selv har taget turen mod åben gylp.

Annonce:

Fyren, Guy Dupont, blev udfordret af en kammerat til at lave dette innovative og komiske projekt. Opgaven lød: “Bukser, der registrerer, når din gylp er nede for længe, og sender dig en meddelelse”.

I Duponts demonstration på Twitter, lader han buksernes gylp tage en lille svipser og venter et øjeblik. Når sensoren bemærker, at gylpen er sprunget fri, sender den en besked til ejeren gennem en tjeneste, han har døbt ‘WiFly’.

For at klare dette nummer, har Dupont klistret sikkerhedsnåle til en hall-effekt-sensor og limet en magnet fast til lynlåsen. Der er også ledninger til bukselommen, kickstarter beskedprocessen efter få sekunder.

Hvis nogen vil gøre ham tricket efter, så giver han også opskriften inklusiv en liste over de matrialer som skal bruges til at lave smart-jeans.

Hans projekt kan følges her, og han søger også investorer til en egentlig produktion.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.