Forside Nyheder

Forbedringer af Google TV-oplevelsen

-

Google TV bliver hurtigere, smidigere og frigør plads

Google opdaterer Google TV. Forbedringer der frigør lagerplads og gør forbedrer brugeroplevelsen, med en hurtigere og smidigere oplevelse når man navigerer på sit Google TV. Det skriver Google i deres Community

Annonce:

Opdateringen introducerer nye metoder til at reducere den mængde lagerplads, der bruges på Google TV, ved at reducere app-størrelser og holde baggrundsapps i dvale.

App Hibernation hedder den ny funktion, der automatisk tvinger apps til at gå i dvale, når de ikke er blevet brugt i over 30 dage (på Android S-enheder og højere).

De har også implementeret ‘Android App Bundles’ til Google TV, hvilket reducerer størrelsen på apps med ca. 25 %. Dette frigør plads på enheden til at downloade endnu flere apps og til at se favoritprogrammer uden bekymringer.

Disse funktioner allerede er udrullet til enhederne og ikke kræver nogen handling fra brugernes side.

 

Ydelse

Google har foretaget opdateringer til både enheder og fjernbetjeninger for at eliminere ventetiden.

Det har reduceret den tid, det tager at vække Google TV, reaktionstiden mellem tv’et og knapklik på fjernbetjeningen og den tid, man ser indlæsningsanimationen, når enheden genstartes.

Disse forbedringer er allerede ved at blive udrullet til enheder og vil hjælpe med at komme hurtigere til indholdet.

 

Giv gerne feedback

Google er dedikeret til konstant at forbedre Google TV-oplevelsen og har flere opdateringer planlagt senere i år. De opfordrer brugerne til at fortsætte med at dele feedback, da de håber at gøre det de kalder ‘Google TV-rejsen’ bedre.

 

Annonce:
Forrige artikelHUSK AT: S!renen lyder i dag kl. 12:00
Næste artikelNu kan AI se med: Udvikler giver ChatGPT øjne gennem en iPhone
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.