Forside Nyheder

LG Display vil levere OLED-tv-paneler til Samsung

-
Foto: recordere.dk

Ifølge Reuters er aftalen faldet på plads nu: LG skal levere OLED-displays til Samsung

LG Display fra Sydkorea har planer om at forsyne Samsung Electronic med high-end TV-paneler allerede i dette kvartal, ifølge tre anonyme kilder, som Reuters har talt med.

Samsungs tv-division kæmper med tab og denne aftale skal hjælpe til at gøre det ben i Samsung Electronics mere indbringende.

Annonce:

LG Display planlægger at levere 2 millioner enheder næste år og øge leveringerne til 3 og 5 millioner enheder i de kommende år, ifølge to kilder med direkte viden om aftalen. De første leverancer til Samsung vil sandsynligvis være 77-tommer og 83-tommer hvide OLED-tv-paneler (WOLED).

For Samsung illustrerer aftalen virksomhedens ambition om at udvide inden for high-end OLED-tv’er (Organic Light Emitting Diode), da konkurrencen på markedet for lavere ende intensiveres med kinesiske leverandører. OLED-paneler er næsten fem gange dyrere end LCD-paneler.

Aftalen kan gøre det muligt for Samsung at overgå Sony som den næststørste leverandør af OLED-tv’er globalt.

Alle kilder Reuters har talt med har valgt at forblive anonyme, da aftalen endnu ikke er blevet offentliggjort.

Både LG Display og Samsung Electronics har valgt ikke at kommentere på situationen.

 

Annonce:
Forrige artikelSnart kan du handle eksklusivt B&O lyd hvor du køber din Ferrari
Næste artikelNu får YouSee og Telmore-kunder adgang til over 100 radiostationer
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.