Forside * Nyheder

Orbi 960 med WiFi 6E lanceres som stand-alone router

-

Netgear Orbi WiFi 6E kan nu købes som enkeltstående router

Netgear begynder at sælge deres Orbi 960 (RBKE960-serien) som en selvstændig router, hvilket betyder, at WiFi 6E nu gøres lettere tilgængelig for alle

Annonce:

Med tilføjelsen af et 6GHz WiFi-bånd leveres der quad-band teknologi til hurtigere internethastigheder, flere tilsluttede enheder på én gang, med en stabil forbindelse for alle enheder.

Ønsker man samtidigt at tilslutte enkelte enheder med en kablet forbindelse, har Orbi RBKE960-serien med en 10 Gigabit WAN-port samt tre 2.5 Gigabit LAN-porte, hvilket er ideelt til hjemmeservere og andre enheder, der kræver ekstra høje hastigheder.

Routeren byder på fleksibilitet til at administrere dit hjemmenetværk. Der understøttes op til fire forskellige WiFi-netværk samtidig:

  • WiFi-netværk med WPA3 sikkerhed
  • IoT-netværk til smart home produkter
  • 6GHz eksklusivt WiFi-netværk til alle WiFi 6E-enheder
  • Guest WiFi-netværk til besøgende

Den leveres med en 30-dages prøveperiode af Netgear Armor-tjeneste, et system til at beskytte det tilsluttede hjem mod onlinetrusler.

Armour kører i selve routeren, og er en omfattende sikkerhedsløsning til at overvåge aktivitet, der går til og fra internettet. Det betyder, ifølge Netgear, at den beskytter alle enheder på et netværk, inklusive Smart tv’er, sikkerhedskameraer, spillekonsoller, smarthøjttalere, streaming-afspillere og andre gadgets, som typisk ikke kan beskyttes med de traditionelle softwarebaserede sikkerhedsprodukter.

 

 

Pris og tilgængelighed

Netgear Orbi RBKE960 koster kr. 5.790,-

Kommer på markedet nu

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.