Forside * Featured

Politiet i New York anbefaler at man installerer Apple Airtags i sin bil

-

NYPD opfordrer bilejere til at installere Apple AirTags i biler for at nedbringe biltyveri i byen.

Denne opfordring kommer efter en video på TikTok, der viser en metode til at bryde ind i Hyundai- og Kia-biler, som har forårsaget en stigning i antallet af tyverier i USA.

Annonce:

det 21. århundrede kræver en politistyrke i det 21. århundrede

I en tweet fra NYPD i weekenden skrev de, at “det 21. århundrede kræver en politistyrke i det 21. århundrede”, og at en AirTag i en bil vil hjælpe betjente med at genfinde en bil, hvis den er blevet stjålet. En tilhørende video viser, hvordan bilejere kan købe og installere en AirTag i en bil på en placering, hvor den ikke kan findes nemt.

I videoen demonstreres også en biltyveri, hvor ejeren bruger Find My-appen til at spore bilen, og sporingen videresendes til politiet. Betjente finder bilen takket være AirTag’en og er i stand til at genfinde køretøjet og anholde tyven.

I en tilknyttet pressekonference søndag sagde New York City-borgmester Eric Adams, at byen vil give 500 gratis AirTags til bilejere. Ifølge CBS News er AirTags tilgængelige for beboere i Castle Hill, Soundview og Parkchester, da disse områder har oplevet en stigning på 548 procent i stjålne Hyundai- og Kia-køretøjer.

“Beskyt din bil ved blot at sætte en Apple AirTag ind i den”, skriver NYPD i slutningen af videoen. Det ser ud til at være en nyttig og let tilgængelig metode for bilejere at beskytte deres køretøjer i en tid, hvor teknologiske fremskridt bliver stadig mere nødvendige for at forebygge kriminalitet.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.