Forside * Featured

POWER rykker ind i Rødovre Centrum

-
Foto: recordere.dk

Elektronik- og hvidevarekæden POWER har netop indgået aftale med Rødovre Centrum og åbner derfor ekstraordinært en ny butik i centret inden udgangen af 2023

Elektronik- og hvidevarekæden POWER har netop indgået en aftale om at åbne en ny butik i Rødovre Centrum. Denne nyhed er blevet mødt med stor glæde hos POWER, da det ikke var en del af deres oprindelige udvidelsesplaner.

Administrerende direktør i POWER, Jesper Boysen, udtrykker sin begejstring over den kommende butik og ser det som en ære at kunne åbne dørene til en fantastisk butik i Rødovre Centrum. Centret er kendt som en institution inden for dansk handelsliv og har været det i over 50 år.

Annonce:

Boysen ser samarbejdet mellem POWER og Rødovre Centrum som et “match made in heaven”. Rødovre Centrum udgør hjertet af Rødovre Kommune og tiltrækker handlende fra både nær og fjern. Erfaringen fra POWER’s butik i Rosengårdscentret i Odense viser, at deres tilstedeværelse kan øge omsætningen med 10-12% på tværs af centeret. Det er derfor en win-win-situation for begge parter.

Rødovre Centrum har gentagne gange modtaget prisen som Danmarks bedste shoppingcenter og har altid været blandt de bedste. Ejer Jesper Andreasen ser den kommende POWER-butik som en naturlig forlængelse af centrets succes.

Jacob Martens Birkbøll, direktør for Rødovre Centrum, deler denne holdning og ser POWER’s indtog som en stor fordel for begge parter samt for centrets kunder. Birkbøll fremhæver POWER’s stærke tilgang til salg og marketing, herunder deres effektive brug af sociale medier. Samarbejdet med POWER forventes at styrke centrets tiltrækningskraft og glæder Birkbøll sig til.

Hvor i centret POWER skal ligge er ikke fortalt, men det er ingen hemmelighed at der i Rødovre Centrum ligger en stor IRMA der lukker inden længe. Men også Punkt 1 butikken i centret er netop lukket, så der er flere muligheder.

Endelig dato for åbningen af POWER-butikken i Rødovre Centrum er endnu ikke fastlagt.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.