Forside * Featured

Spilanmeldelse: Star Wars Jedi: Survivor

-

Fem år efter “Jedi Fallen Order” er Cal Kestis tilbage i endnu et glimrende Star Wars spil

Uanset om du har spillet forgængeren eller ej, så er Jedi Survivor let at gå til. Du får naturligvis en forklaring på, hvad der skete i første spil og så er det ellers bare derudad igen.

Annonce:

 

 

Heldigvis har Cal bibeholdt sine Jedi-kræfter fra første spil, så man slipper for en eller anden fjollet forklaring på, hvorfor du skal starte helt forfra med at opbygge din karakter igen.

Cal er nu en fuldblods Jedi og kan derfor bruge alle de lækkerier “the power of the force” byder på. Du kan naturligvis altid blive stærkere, lære nye moves samt opgradere og specialdesigne både tøj, lyssværd og din lille droid BD-1.

 

 

Større og flottere

Jedi Survivor er ikke open world, men banerne er markant større denne gang, samtidig med, at Cals evner til både at svinge, kravle, springe og væg-løbe giver nogle ret unikke muligheder for at komme rundt på banerne.

Der er faktisk ikke ret mange steder man ikke på den ene eller andet måde kan komme hen og finde collectibles, opgraderinger osv. På den måde føles Jedi Survivor ganske friskt, da du hele tiden lokkes til lige at tjekke næste område helt ud.

 

 

Selve Star Wars universet er virkelig flot gengivet stemningen rammes helt perfekt synes jeg. Grafisk er det naturligvis endnu flottere end sidst. Fjenderne er mange og lydene fra lyssværd, blastere og monstre er lige præcis så Star Wars’ske som man turde håbe på.

Dog må jeg kritisere opdateringshastigheden. Du kan som i de fleste PS5 spil vælge mellem quality og performance modes. Hvor quality giver en smule flottere grafik mod en lavere opdateringshastighed (30 fps), så er det skuffende at performance mode ikke rammer stabile 60 fps, som plejer at være normen.

 

 

Det er ret tydeligt at spillet kæmper lidt ind i mellem og det ødelægger oplevelsen en smule på PS5. Det forlyder at spillet er ramt af større problemer på PC, som jeg dog ikke har haft mulighed for at afprøve. Lad os håbe en snarlig opdatering kan fikse problemerne.

 

 

Lige noget for alle Star Wars fans

Bortset fra førnævnte kritikpunkt er Jedi Survivor et virkelig godt spil. Stemningen er i top, kampsystemet fungerer rigtig godt og Survivor formår at samle forskellige ideer fra andre spil i en af de lækreste Star wars oplevelser til dato.

Holdt du af Fallen Order vil du helt sikkert føle dig rigtig godt tilpas, samtidig med at oplevelsen tilføres tilpas mange nye lag.

Er du fan af Star Wars universet er Jedi Survivor ikke til at komme udenom.

Karakter: 8/10
Testet på PS5

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.