Forside * Nyheder

Seneste Sennheiser Momentum forbedres via app og firmware

-

Sennheiser klar med hidtil største opdatering til deres Smart Control App, som forbedrer MOMENTUM True Wireless 3 og MOMENTUM 4 Wireless

“Vores seneste opdatering af Smart Control App er den største opdatering til dato, og den indeholder den slags funktioner, der giver dig mulighed for at forbinde dig med din musik som aldrig før”, fortæller Polina Gartenfluss, Senior Product Owner hos Sennheiser, i en udmelding, og fortsætter:

Annonce:

“Vi personliggør hele lytteoplevelsen for at gøre den så intim og unikt behagelig som muligt. Fra intelligente tuning-algoritmer til opnåelse af den perfekte pasform giver Smart Control vores nyeste MOMENTUM-serie en ‘supercharge’.”

 

Gør det personligt

Lytteoplevelsen med MOMENTUM True Wireless 3 og MOMENTUM 4 Wireless bliver stærkere, med opdateringer på lydsiden.

Equalizer udvides fra 3 bånd til 5 bånd, og tilføjes en interaktiv indstilling til personlig lyd som Sennheiser har udviklet i samarbejde med Fraunhofer Institute for Digital Media Technology IDMT, og deres afdeling ‘Hearing, Speech and Audio Technology’.

Den nye personlige lyd som nu tilbydes brugere af Sennheiser in-eay MOMENTUM True Wireless 3 og hovedtelefoner MOMENTUM 4 Wireless, bygger på ti års IDMT-forskning i individuelle lyttepræferencer.

‘Sound Personalization’ en brugerdefineret lydprofil baseret på en avanceret analyse af brugerreaktioner til forskellige lydprøver. Avancerede algoritmer tilpasser lytteoplevelsen efter brugerens præferencer. Efter analysen kan brugeren justere sin profil på et interaktivt X-Y-gitter og gemme resultaterne eller lave yderligere justeringer uden at starte prøveanalysen forfra.

“Det unikke ved lydpersonaliseringen er, at den kan tage højde for forskelle i personlige lydpræferencer, der naturligt opstår på grund af forskellige lytteniveauer. Nogle lyttere foretrækker f.eks. mere diskant ved lave niveauer og mere bas ved høje niveauer. Sound Personalization registrerer nemt disse forskelle og justerer derefter afspilningen automatisk. Dette sikrer, at lyden er optimalt tilpasset, uanset lyttevolumen”, fortæller Dr. Jan Rennies-Hochmuth, leder af gruppen Personalized Hearing Systems hos IDMT.

En anden forbedring er at MOMENTUM 4 Wireless hovedtelefoner for 24 bit/96Khz via Bluetooth aptX Adaptive.

 

Tilgængelighed

Nyhederne kommer med version 4.3 (eller nyere) af Sennheiser Smart Control-app (Android og iOS)

Flere funktioner er tilgængelige for MOMENTUM True Wireless 3-kunder på firmwareversion 2.12.33 og nyere, mens MOMENTUM 4 Wireless-funktioner findes på firmwareversion 2.13.18 og nyere.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.