Forside Produkter Mobil

Telenor køber OK Mobil og integrerer kunderne i CBB

-

OK Mobil, et dansk mobilselskab, skifter ejere endnu en gang som en del af deres forretningsomlægning. Energiselskabet OK har valgt at sælge deres mobilselskab, OK Mobil, til Telenor, ifølge en pressemeddelelse fra Telenor.

Som en konsekvens bliver de nuværende OK Mobil-kunder en del af CBB’s univers, der beskriver sig selv som “ærligt, kærligt og uden bøvl”. Men OK Mobil-kunderne kan ånde lettet op, da de fortsat vil få den samme kundeservice, sim-kort og pris. Til gengæld vil de få mere indhold inkluderet i deres abonnement.

Annonce:

Indtil nu har OK lejet sig ind på Telenors netværk og brugt CBB’s platform. OK er tilfredse med salget, da det giver dem mulighed for at fokusere mere på at drive en grøn omstilling af deres kerneforretning som et energiselskab.

“Med vores nye strategi ønsker vi at fokusere vores ressourcer på at blive et grønt energiselskab, og derfor giver det mening for os at skille os af med mobilforretningen nu. At det sker til CBB/Telenor er den helt rigtige løsning for os, da det sikrer den bedst mulige overgang for vores kunder,” udtaler Michael Lamberth, CCO hos OK.

Købet behøver ikke godkendelse fra Konkurrencestyrelsen, og OK Mobil’s kunder er blevet informeret om skiftet.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.