Forside * Nyheder

Var det noget med et mobilt batteri i form af en campingvogn til din elbil?

-

Colorado Teardrops har skabt en campingvogn, der kan ændre på den ellers ikke optimale kombination af elbiler og campingvogne.

Annonce:

EC-2 og EC-4 er henholdsvis til to og fire personer og kommer med forskellige batterikapaciteter, der ikke kun kan forsyne campingvognen med strøm, men også give elbilen ekstra rækkevidde. Det betyder færre ladestop på vej hjem fra campingturen.

Ved hjælp af V2L-teknologi kan batteriet i vognen også bruges til at lagre overskudsstrøm fra solceller, når man ikke er på campingtur. EC-vognene kombinerer traditionelt dråbedesign med moderne teknologi for at minimere vindmodstanden og er hovedsageligt konstrueret af aluminium for at lette vægten.

 

Ideen med en campingvogn som rækkeviddeforlænger er ikke ny, og for to år siden præsenterede Dethleffs en campingvogn bygget efter samme princip. Coco e.Home er dog stadig på prototypestadiet, mens EC-vognene skulle være klar til levering i juli måned i år.

Prisen er dog ikke for alle. Priserne for EC-2 med 19 kWh-batteri starter ved 44.000 dollars, hvilket svarer til knapt 300.000 kroner inden moms og afgifter. Men med dens innovative teknologi og praktiske funktioner, kan campingentusiaster, der er villige til at betale prisen, få glæde af denne moderne campingvogn.

 

Besøg Colorado Teardrops hjemmeside for at læse mere om deres campingvogne.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.