Forside * Nyheder

YouTube vil stoppe brugen af Ad Blockers

-

På reddit er folk begyndt at debatere at de nu bliver blokeret på YouTube hvis de har en ad blocker installeret.

YouTube har overfor en række reddit brugere bekræftet at de lige nu tester blokere brugen af ad blockers på deres side. Dette fordi den klart største indtægt for YouTube er visningen af reklamevideoer for de brugere der ikke har YouTube Premium.

Annonce:

Allerede nu er der stor irritation hos de YouTube brugere på reddit, der ikke ønsker at se reklamevideoer og samtidigt ikke ønsker at betale for YouTube Premium.

En ad blocker, eller reklameblokerer, er en softwareapplikation, der bruges til at forhindre visning af uønskede reklamer og annoncer på internettet. Den fungerer ved at detektere og blokere de scripts og elementer, der normalt bruges til at vise reklamer på websteder.

Lige nu er det kun en test, men der er ingen tvivl om at hvis YouTube får succes med deres blokering, vil dette blive rullet ud over hele verden, da YouTube mister mange penge på brugere, der ikke vil se reklamer, men heller ikke vil betale for Premium.

Du kan følge en af de mange tråde om emnet på reddit her.

 

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.